Det nye Cinderella-toalettet ble dessverre ødelagt i går :-( Det er litt uklart akkurat hva som skjedde, men hendelsesforløpet var noe slik

  1. Etter en “runde” fikk leieboerne “ERROR BURNER SYSTEM”
  2. Noen måtte på do etter dette, og da kom papirposen i klem som gjorde at man fikk en ny feilmelding.
  3. Jeg kom opp og prøvde fikse problemet med posen i klem. Fulgte instruksjonene som sa man skulle helle på litt vann til slutt.
  4. Fordi det allerede var ganske fullt der nede av ubrente poser rant det over (blærgh!). Jeg fikk den jobben.
  5. Når alt var ryddet og rent igjen kom igjen feilmeldingen med feil på brennersystemt (1.).

Når alt kom til alt måtte jeg bare fikse en backupløsning siden det var flere som skulle komme den kommende uken. Så i dag var jeg innom Solbua i Prestfoss og skaffet et enkelt campingtoalett. Bruksanvisning med video som forklarer hvordan alt fungerer finner man i et Google Foto-album jeg har opprettet. Der viser jeg også hvor det tømmes ved hytta :)